Boka Synundersökning i Malmö | Optiker Månsson i Jägersro

From 19/7 håller vi semesterstängt 2 veckor. Öppnar åter 5/8.

Önskar alla en fin sommar

Vänliga hälsningar Jens & Christina

Vi håller öppet fyra dagar i veckan,  måndag till torsdag.

Vår web-bokning visar vilka lediga tider det finns. Boka-tid  Du som använder linser idag som inte är utprovade av oss, tag med uppgifter på dina nuvarande kontaktlinser. 

Vänliga hälsningar Jens & Christina

 

Vill du boka tid?
Ring oss på:
040-94 10 50
eller boka via vår hemsida

Öppettider: Mån-Tors: 09:30-18:00
Fre – Sön: Stängt

Synundersökning Boka tid

Som optiker har vi tidigare kunnat bidra med att ge dig en bättre syn – NU vill vi hjälpa Dig att behålla den.

Synundersökning i Malmö

Varmt välkommen till Optiker Månsson i Malmö! Sedan 1966 har vi hjälpt människor med deras syn och vi har alltid utgått ifrån varje kunds unika förutsättningar, önskemål och behov. En stor del i att hjälpa människor med deras ögon och syn är att utföra en grundlig synundersökning, vilket vi givetvis erbjuder i vår butik i Malmö. En synundersökning ger en nödvändig grund att utgå ifrån när det kommer till att åtgärda eventuella synfel. Med andra ord lägger en synundersökning grunden till en god ögonhälsa, vilket är det vi eftersträvar med varje kund.

Varför synundersökning?

Det vanligaste tecknet på att man behöver glasögon eller linser är att man upplever en oskarp syn. I en del fall kan man även ha symptom som trötta ögon, grusiga ögon, huvudvärk eller liknande. För att komma till botten med synen behöver man därför utföra en synundersökning och resultatet av denna bestämmer vilken styrka dina glasögon eller linser ska ha. Förutom en noggrann och effektiv synundersökning så erbjuder vi även ett brett sortiment av bågar, glasögon och linser i vår butik i Malmö.

Du hittar oss på Jägersrovägen 160 i Malmö men du kan även ringa till oss om du har frågor!