Myopibehandling/Myopi i Malmö - Optiker Månsson i Jägersro

Midsommarstängt 19-24 Juni.

Välkomna åter 25/6. Trevlig midsommar önskar Christina & Jens

 

Vi håller öppet fyra dagar i veckan,  måndag till torsdag.

Vår web-bokning visar vilka lediga tider det finns. Boka-tid  Du som använder linser idag som inte är utprovade av oss, tag med uppgifter på dina nuvarande kontaktlinser. 

Vänliga hälsningar Jens & Christina

 

Vill du boka tid?
Ring oss på:
040-94 10 50
eller boka via vår hemsida

Öppettider: Mån-Tors: 09:30-18:00
Fre – Sön: Stängt

MiYOSMART glas Boka tid

MiYOSMART är ett innovativt glasögonglas utvecklat för barn och ungdomar.

MYOPIBEHANDLING OCH MIYOSMART GLAS

Om ditt barn kämpar med att se klart på avstånd har ditt barn kanske myopi, även kallat närsynthet. Det är ett växande problem globalt sett, särskilt hos barn. Orsakerna är flera men forskare är eniga om att vårt digitala informationssamhälle bidrar till att vi använder våra ögon mycket mer på nära håll, dåliga ljusförhållanden och att detta, i kombination med allt lägre utomhusvistelse, bidrar till ökad närsynthet.

Om det inte behandlas med myopibehandling hos barn kan det leda till långvariga synproblem. Börja med att boka en synundersökning för ditt barn hos oss på Optiker Månsson på Jägersrovägen 160 i Malmö så får du samtidigt prata med en legitimerad optiker som också föreslår en väg framåt gällande myopibehandlingen.

MiYOSMART är ett innovativt glasögonglas utvecklat för barn och ungdomar för att sakta ner myopiprogressionen. Kom in för att testa ditt barns ögon idag och lär dig mer om MiYOSMART.

Sedan 1960-talet har vi hjälpt människor med deras syn och ögonhälsa, därmed faller det oss naturligt att kunna erbjuda myopibehandling. I första steget behöver vi undersöka ögonen för att vidta rätt åtgärder för just dig. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du har frågor eller funderingar.

Välkommen till en fri optiker!