Kontaktlinser/Dagslinser/Månadslinser i Malmö | Optiker Månsson Jägersro

From 19/7 håller vi semesterstängt 2 veckor. Öppnar åter 5/8.

Önskar alla en fin sommar

Vänliga hälsningar Jens & Christina

Vi håller öppet fyra dagar i veckan,  måndag till torsdag.

Vår web-bokning visar vilka lediga tider det finns. Boka-tid  Du som använder linser idag som inte är utprovade av oss, tag med uppgifter på dina nuvarande kontaktlinser. 

Vänliga hälsningar Jens & Christina

 

Vill du boka tid?
Ring oss på:
040-94 10 50
eller boka via vår hemsida

Öppettider: Mån-Tors: 09:30-18:00
Fre – Sön: Stängt

Kontaktlinser Boka tid

Många använder kontaktlinser dagligen. Gör du?

Kontaktlinser

Idag kan nästan alla använda kontaktlinser. Linsmaterialen utvecklas ständigt och förbättras och de flesta synfel kan korrigeras med linser.

Dagslinser (mjuka) kan användas  dagligen eller sporadiskt t ex för sport/fritid.

Månadslinser (mjuka) används ca fyra veckor och byts sedan ut mot nya. Dessa finns även för dygnet runt bärande. Även du som behöver extra hjälp till läsning kan prova på progressiva linser.

Nattlinser/Myopikontroll (behandling av närsynthets ökning). Nu kan vi även låta tillverka stabila nattlinser som du sover med på natten för att sedan ta av på morgonen. Sen ser du bra under dagen utan linser eller glasögon. Detta kan även hjälpa till att bromsa en del av närsynthets utvecklingen upptill 50% . Klicka här för att se film om isättning av nattlinser.

Vi tillpassar även Sklerala linser för dig där mjuka kontaktlinser inte fungerar t ex vid torra ögon, dessa finns också som progressiva. Dessa fungerar på de flesta ögon men är extra bra för oregelbunden cornea eller känsliga ögon, eller bådadera. Linserna är ett bra alternativ till corneala linser. Linsens vikt fördelas mellan cornea och sklera, vilket ger kristallklar synskärpa och enastående komfort. Dessa kan också tillpassas med progressivitet för dig som behöver extra styrka för att kunna se bra på nära håll.

  • Lösning för känsliga eller oregelbundna ögon
  • Kristallklar synskärpa
  • Optimal komfort

Oavsett vilket du väljer så tas bästa möjliga lins fram för just dig genom noggrann undersökning och uppföljning.

Hör av dig till vår butik i Malmö om du vill ha mer information.

Välkommen till din Optiker i Malmö!