Närsynthetsbehandling i Malmö - Optiker Månsson i Jägersro

From 19/7 håller vi semesterstängt 2 veckor. Öppnar åter 5/8.

Önskar alla en fin sommar

Vänliga hälsningar Jens & Christina

Vi håller öppet fyra dagar i veckan,  måndag till torsdag.

Vår web-bokning visar vilka lediga tider det finns. Boka-tid  Du som använder linser idag som inte är utprovade av oss, tag med uppgifter på dina nuvarande kontaktlinser. 

Vänliga hälsningar Jens & Christina

 

Vill du boka tid?
Ring oss på:
040-94 10 50
eller boka via vår hemsida

Öppettider: Mån-Tors: 09:30-18:00
Fre – Sön: Stängt

Närsynthetskontroll Boka tid

Har ditt barn svårt att fokusera i skolan, så kan det vara ett tecken på begynnande närsynthet.

Närsynthetsbehandling i Malmö

Har ditt barn svårt att fokusera i skolan, så kan det vara ett tecken på begynnande närsynthet. Närsynthet kan i sin tur öka risken för ögonsjukdomar som till exempel grön starr och näthinneavlossning senare i livet. Närsynthet ökar nämligen dramatiskt just nu bland barn och unga. Det finns svenska studier som visar att 19 till 24 % av svenska föräldrar (till barn mellan 8 och 16 år) uppger att deras barn är närsynta. Det finns även andra studier har visat ännu högre siffror. Orsakerna är bland annat långa skärmtider och allt mindre utomhustid. Med hjälp av närsynthetsbehandling kan man effektivt bromsa utvecklingen av närsynthet och ju tidigare man ingriper desto större chans till framgång.

Som tur är finns det effektiva metoder som bromsar den utvecklingen. Exempel är att begränsa skärmtiden för barn, att öka tiden för utomhusvistelse så att man utsätts för dagsljus och att börja använda linser. Börja med att boka en synundersökning hos oss på Jägersrovägen 160 i Malmö, så får du samtidigt prata med en legitimerad optiker som ger dig råd för just ditt barns behov. Därefter kan vi fastslå vilken närsynthetsbehandling som skulle passa just ditt barn.

Välkommen till en fri optiker!