Progressiva glasögon/solglasögon i Malmö | Optiker Månsson Jägersro

Midsommarstängt 19-24 Juni.

Välkomna åter 25/6. Trevlig midsommar önskar Christina & Jens

 

Vi håller öppet fyra dagar i veckan,  måndag till torsdag.

Vår web-bokning visar vilka lediga tider det finns. Boka-tid  Du som använder linser idag som inte är utprovade av oss, tag med uppgifter på dina nuvarande kontaktlinser. 

Vänliga hälsningar Jens & Christina

 

Vill du boka tid?
Ring oss på:
040-94 10 50
eller boka via vår hemsida

Öppettider: Mån-Tors: 09:30-18:00
Fre – Sön: Stängt

Progressiva glasögon Boka tid

Progressiva glasögon i Malmö

Välkommen till Optiker Månsson i Malmö! Hos oss kan du alltid känna dig trygg då vi alltid sätter dina ögon i fokus oavsett om det gäller progressiva glasögon eller linser. Många som passerat 45 år drabbas av ålderssynthet, även kallat presbyopi. Denna förändring i synen är fullt normal i denna ålder och har sin grund i att linsen i ögat blivit mindre flexibel i att nå skärpa på långt och nära håll, enkelt förklarat. Progressiva glasögon passar dig som behöver se lika bra på långt och nära håll, utan att behöva byta glasögon. Överst i glaset placeras avståndsseendet och närseendet i den nedre delen av glaset, samtidigt som området däremellan fungerar för mellanavstånd. De progressiva glasen slipas på ett speciellt sätt som gör att övergången mellan de olika synområdena blir mjuk och behaglig.

Progressiva glasögon för alla behov

På plats i vår butik i Malmö får du hjälp av vår erfarna personal i valet av progressiva glasögon. I vårt utbud hittar du ett brett sortiment av progressiva glasögon både vad gäller design och glasslipning. Vi är säkra på att det finns något för alla behov och önskemål. De glasögon du hittar i vår butik är från ledande tillverkare där både funktionalitet och design står i fokus.
Varmt välkommen till Optiker Månsson i Malmö eller att kontakta oss om du har frågor rörande progressiva glasögon.