Nyheter | Optiker Månsson Jägersro

Vi håller öppet fyra dagar i veckan,  måndag till torsdag.

Vår web-bokning visar vilka lediga tider det finns. Boka-tid  Du som använder linser idag som inte är utprovade av oss, tag med uppgifter på dina nuvarande kontaktlinser. 

Vänliga hälsningar Jens & Christina

 

Vill du boka tid?
Ring oss på:
040-94 10 50
eller boka via vår hemsida

Öppettider: Mån-Tors: 09:30-18:00
Fre – Sön: Stängt

Nyheter Boka tid

Nyheter JUST NU!

Årets solkampanj är här

*Gäller vid köp av Hoyas premiumglas och kostnad för solbåge tillkommer.

Boka tid för synundersökning: Boka synundersökning

MYOPIBEHANDLING OCH MIYOSMART GLAS

Om ditt barn kämpar med att se klart på avstånd har ditt barn kanske myopi, även kallat närsynthet. Det är ett växande problem globalt sett, särskilt hos barn. Orsakerna är flera men forskare är eniga om att vårt digitala informationssamhälle bidrar till att vi använder våra ögon mycket mer på nära håll, dåliga ljusförhållanden och att detta, i kombination med allt lägre utomhusvistelse, bidrar till ökad närsynthet.

Om det inte behandlas med myopibehandling hos barn kan det leda till långvariga synproblem. Börja med att boka en synundersökning för ditt barn hos oss på Optiker Månsson på Jägersrovägen 160 i Malmö så får du samtidigt prata med en legitimerad optiker som också föreslår en väg framåt gällande myopibehandlingen.

MiYOSMART är ett innovativt glasögonglas utvecklat för barn och ungdomar för att sakta ner myopiprogressionen. Kom in för att testa ditt barns ögon idag och lär dig mer om MiYOSMART.

Nattlinser

Sov bort din närsynthet Bromsa utvecklingen av din närsynthet.

Skarp syn utan glasögon, linser eller laseroperation.

Bra vid torra ögon eller dammiga miljöer.

Enseyes_facebookannonce_970_SE