Vi måste vara rädda om varandra!
Vi vill gärna välkomna dig in i butiken men lova oss att stanna hemma om du är sjuk!

Vi vill gärna påminna dig som är linsbärare att vi gärna skickar linserna direkt hem till dig om du inte vill eller inte kan hämta här i butik, givetvis är detta helt utan extra kostnad för dig.

Av respekt för och hänsyn till både kunder och medarbetare följer vi Folkhälsomyndighetens uppmaning om att stanna hemma när man är sjuk.

Har du symptom på luftvägsinfektion, även lindriga, eller har besökt riskområden nyligen, så ber vi dig vänligen att avstå från att besöka oss . Boka om din undersökning och kontakta oss för ny tid .

Och när vi hälsar kommer vi under en period inte heller att ta i hand. Detta för att minska risken att sprida smitta, med hänsyn till både kunders och vår egen hälsa.

Vi uppmanar också alla att följa Folkhälsomyndighetens övriga rekommendationer:

* Tvätta händerna ofta med tvål och vatten
* Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen
* Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk
* Är du själv sjuk – stanna hemma.
* Undvik kontakt med sjuka människor

Ta hand om dig!

Vänliga hälsningar Jens & Christina

 

Vill du boka tid?
Ring oss på:
040-94 10 50
eller kom in till
oss i butiken

Vardagar:

9:30 – 18:00

Helger: Stängt

 

Nattlinser Boka tid

Nattlinser i Malmö

Nu kan vi även låta tillverka stabila nattlinser som du sover med på natten för att sedan ta av på morgonen. Sen ser du bra under dagen utan linser eller glasögon.

Dessa linser kan vara ett bra alternativ för dig som inte kan använda mjuka kontaktlinser pga. torrhets besvär eller om du bara vill slippa linser dagtid. Kanske är du tonåring och upplever en ökande närsynthet i takt med att du växer och vill göra det bästa för att hålla nere ökningen av din närsynthet. Detta kan hjälpa till att bromsa närsynthets utvecklingen med upptill 50%.

Läs mer om nattlinser här.

Är du intresserad så kontakta vår butik i Malmö så berättar vi mer!